Dakle, Viki je Tašketu je druga žena, a iz prvog braka ima kćerku Jelenu, koju rijetko viđamo u javnosti.

Viki Miljković je u braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom od 1994. godine, a iz ljubavi su dobili sina Andreja koji je nedavno napunio 13 godina.

Malo ko zna da Andrej Tašketu nije jedino dijete, naime, Viki je Tašketu druga žena, a iz prvog braka ima kćerku Jelenu, koju veoma rijetko viđamo u javnosti. Ona živi i studira u Njemačkoj, a kada god je u prilici provodi vrijeme sa svojim ocem, maćehom ali i polubratom u Beogradu.

Viki je jednom prilikom otkrila da ima sjajan odnos sa njegovom kćerkom.

– Naš sin i njegova sestra po ocu se fenomenalno slažu. On ide u njemačku školu, a ona mu pomaže oko svih domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo u toku raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se nekada sporječkaju. Veoma su vezani jedno za drugo – pričala je Viki i otkrila kakav je njen odnos sa Tašketovom kćerkom iz prvog braka.

– Jeca je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo zbog toga što su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dvije smo kao majka i kćerka, a u sljedećem već kao drugarice ili sestre. Nas dvije stvarno imamo divan odnos – dodala je pjevačica.

Preporučeno