U nastavku današnjeg članka malo se dotičemo starijih pevačica koje su ostavile i više nego neizbrisiv trag na celoj Balkanskoj estradi. Jedna od njih je svakako i Goca Božinovska, koja je stekla jako veliko ime, ali i bogatstvo tokom svoje 40 godina duge karijere. I danas je u muszici, ali puno manje nego pre 10 godina. 

Međutim, mnogi joj nabadaju na nos, da ništa od toga ne bi imala da nije bilo supruga marka Šijana koji je bio veliki mafijaš tokom 90 godina prošloga veka, a šurovao je sa Arkanom u pravom smislu tre reči. Međutim, niko joj ne može prigovoriti da niej dobra pevačica, Kao što je poznato ona živi u beogradskoj opštini Surčin, a sda je velelpna vila bogatija i za unuka, kao i snajku Bojanu, koja joj uskoro treba doneti još jednog unuka na svet. Ova prelepa kuća je urađena kada se udala za Zorana Šijana, a nakon njegove sm rti, prešla je naravno na sina Marka i na nju.

” Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: “U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Preporučeno