Nakon deset godina provedenih u braku, nekadašnji parnteri Aleksandar Uhrin i Sanja Marinković su shvatili da nema više ljubavi u njihovom životu, pa su se zato odlučili rastaviti.

Ali, to ih nikako ne sprječava da budu dobri prijatelji, pa se tako dogovaraju oko odgoja njihovog sina Strahinje. Sanja već mjesecima živi zajedno sa svojim sinom, dok se njen još uvijek zakoniti suprug odlučio odseliti iz stana. Nakon mnogo godina su shvatili da se njihova razmišljanja i stavovi ne podudaraju.

Pričali su o svemu i skontali su da je najbole da se raziđu u miru, i da tako svako krene svojim putem. Nakon što su se oko svega dogovorili do najmanjeg detalja, Sanja je odlučila ostati u stanu, dok se Aleksandar preselio u drugi stan. Papiri se trenutno nalaze na sudu, a njih dvoje trenutno uživaju u svojim životima.

– Sanja je nedavno vrijeme provodila u Rovinju gdje je sa sinom i njegovim drugovima uživala u blagodatima ovog grada. Sa druge strane, njih dvoje se dogovaraju oko svih detalja kada se radi o tome kako će i sa kim će njihov sin provoditi vrijeme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila tako što se posvetila raznim projektima- govori izvor blizak voditeljki.

– Uvijek sam bila mišljenja da je rastanak lijek kada ljubav počne da blijedi, a ne brak. Svako od nas ima pravo da ponovno zavrti novi krug ljubavi. Jako cijenim svoje emocije i svoj mir, zbog toga naša ljubav više ne živi na istoj adresi – izjavila je voditeljica o razvodu kratko u SMS poruci.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučeno