Svi mi smo svakodnevno svjedoci da više na domaćoj muzičkoj sceni, talenat i vokalne sposobnosti nisu baš mjerilo uspjeha kod pjevača i pjevačica, te nerijetko izgled bude nešto što najčešće presudi oko toga ko će da postane popularan, a ko ne, posebno kada je riječ o ženskom dijelu muzičke scene. Isto tako veliku ulogu odigraju i menadžeri i koliko se dobro neko „plasira“ preko društvenih mreža i reklama.

Ipak, publika će bez obzira na sve te manje bitne faktore uvijek znati najviše da cijeni istinske umjetnike koji svojim nastupima oduzimaju dah i obaraju publiku s nogu. To je pošlo za rukom i Vladi Georgievu koji je ovih dana nastupao na jednom humanitarnom koncertu koji je održan u Herceg Novom. Naime, koncert je bio organizovan kako bi se skupila novčana sredstva za obnovu manastira Banjska koji se inače nalazi na Kosovu i Metohiji, te da se obnovi i manastir Sv. Arhangela Mihaila koji se nalazi na Miholjskoj prevlaci.

Osim Vlade Georgieva, još su tu sudjelovali i Ivana Žigon i Kosovski Božuri, Danica Crnogorčević i trubački orkestar Marka Gligorijevića, te Divna Ljubojević i Melodi 357. Ipak, upravo je Vlado Georgiev bio taj koji je naprosto zapalio cijelu Kalni kulu kada je zapjevao „Tamo daleko“.

Svi prisutni nisu imali drugog izbora, nego da pjevaju u glas s njim zajedno, a u nastavku našeg današnjeg članka donosimo vam video prilog tako da ćete i vi sami imati priliku da iz prve ruke vidite kako je sve to izgledalo, te kakvu je atmosferu na kraju pjevač napravio.

 

Preporučeno
Loading..