Ono što većina ljudi ne zna, jeste da voditeljice koje ste dosad imali priliku da gledate u Parovima, osim što su u svojoj prošlosti također bile učesnice popularnijih rijaliti programa koji su kod nas stalno u centru medijske pozornosti, da većina njih ima još nešto zajedničko – a to je ni manje ni više nego krivični dosije. Naime, Slađana Petrušić, Ava Karabatić, te Nina Prlja se mogu pohvaliti time da su iz prve ruke imale iskustva sa robijom.

Najsvježiji slučaj jeste to što je Slađana Petrušić prije par dana osušena na šest mjeseci zatvora nakon što je 2015. godine, fizički napala Jelenu Golubović i to u rijalitiju. Tako se ona pridružila svojim koleginicama koje su već imale problema sa Zakonom. Ava Karabatić, njena majka, Sanja Karabatić, te njen tadašnji dečko Širo Miličić su bili uhapšeni zbog toga što su ucjenjivali profesora italijanskog jezika Živka Nižića iz Zadra koji je razmjenjivao SMS poruke erotskog sadržaja sa popularnom starletom.

Nina Prlja je uhapšena u jednom stanu u glavnom gradu Srbije zbog sumnje da je švercovala kokain iz Dubaija i to na jako neugodan način, nakon čega su je prozvali „beogradskom mulom“. Provela je nekoliko mjeseci u pritvoru gdje je priznala ono za što su je optužili, a nakon toga je osuđena na kućni pritvor.

Ipak, voditeljice iz rijalitija Parova koje su sve vrijeme na slobodi su Vesna Vukelić Vendi, te Anđela Lakićević, ali mislimo da one i ne žale mnogo zbog toga što se ne mogu pohvaliti da su boravile na robiji prije.

Preporučeno
Loading..