Ovan:  Vi ćete voljeti tri puta u životu. Oni koji su rođeni u znaku ovna su skeptični kada je u pitanju ljubav. Generalno mogu da vole tri puta u životu. Često se kod njih bivši partneri ne računaju, pa tako iz čiste radoznalosti pronalaze novu ljubav.

 

Blizanci: Oni taođer imaju tri ljubavi u životu. Predstavnici ovog znaka imaju tendenciju da treaže aspolutnu ljubav do kraja svog života, čak i onda kada nije bitno u kakvom se emotivnom stanju nalaze. Blizanci kada god da se zaljube smatraju da su pronašli onu pravu ljubav.

 

Rak: Ovaj znak u mrežu ljubavi upada samo dva puta. Ukoliko bivaju razočarani u svoju prvu ljubav, onda će oni potrošiti jako veliku količinu vremnea kako bi pronašli novog partnera, kojeg kada pronađu, ne puštaju.

 

Lav: Lavovi vole konstantno. Oni su posvećeni svakoj novoj ljubavi koja im dođe u životu. Oni su osvajači i ne boje se emotivnog  učešća u novim vezamam pa čak i onda kada su izloženi riziku da budu prevareni ili povrijeđeni.

 

Bik: Bik je znak koji ima sposobnost da voli samo jednom u svom životu. Bik kada voli osobu, on je spreman da provede čitav svoj život sa njom bez ikakve sumnje.

 

Djevica: One mogu da vole dva puta u životu. Jako su sumnjive i skeptične kada je u pitanju ljubav. Teško dozvoljavaju nekome da u potpunosti uđe u njihov svijet.

 

Škorpija

 

Škorpija može da voli samo jednom. Predstavnici ovog znaka, mogu da imaju mnogo veza kao i avantura, ali suštinski i iskreno vole samo jednom. Za njih veza se ne smatra samo fizička, nego i duboko emotivna zbog čega jako teško grade odnose.

Ostatak pročitajte ovdje

Preporučeno