Poslije svih godina korištenja platforme Internet, vjerujemo da vas sada, poslije svega, ništa ne može iznenaditi.

Međutim, izgleda da bez obzira na sve ludarije koje smo vidjeli, bilo da su u obliku fotografija ili video snimaka, još uvijek postoji nešto što nikada u životu do sada nismo vidjeli.

Naime, danas nekada u popdnevnim satima, pojavio se video na društvenoj mreži Twitter na kojem se jasno vidi da čovjek leži, kao da odmara, i to na sred autoputu, a svi znamo kojom brzinom se vozi na ovakvim cestama.

Sve se desilo na auto putu Miloš Veliki u blizini Čačka. Vjerovali ili ne, čovjek leži nasred auto puta ničim izazvan. Možete samo misliti u kakvom su šoku bili vozači koji su nailazili na ovakvu vrstu prepreke na putu, koju, vjerujemo do sada nisu imali prilike sresti.

Ovakav potez ovog čovjeka je opasan ne samo za njega, nego i za sve ostale učesnike u saobraćaju. Razlog njegovog ležanja na auto putu još uvijek nije poznat.

 

Kako bi upozorili sve ostale vozače, video je snimljen i pojavio se na društvenoj mreži Twitter sa sljedećom porukom:

“Vozači pažnja! NN muškarac legao da odmori, i to na sred auto puta Miloš Veliki. Vozači obratite pažnju na ovaj video i povedite računa kako vozite, LUDAKA JE SVE VIŠE. Ono definitivno nije ni za šalu ni za smijeh. Zbog ovakve budale neko može otići na robiju i da ovu budalu nosi na duši cijeli život.”

Nemamo informaciju da li je ovaj čovjek otišao sa autoputa.

Video možete pogledati ispod:

Preporučeno