Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se nada da će njegov sin ostati normalan i nastaviti da se bori.

On je gostujući u jutarnjem programu TV Prva kazivao je o svim aktuelnim temama, a u jednom trenutku se dotakao i svog sina Danila.

– Mom starijem sinu je uništen život, a da nije počinio niti jedan prekršaj, a kamoli krivično djelo, i to ne mogu da oprostim nikome, ali ne želim da se njihovoj djeci vrati na takav isti način. Nadam se da će Danilo ostati normalan i da će nastaviti da se bori do kraja. Znate, kad sam prvi put od njega, koji nosi majicu srpsko Kosovo i Metohija, čuo “tata, ja jedino da odem u inostranstvo, to je ono što je najbolje”, onda šta da radite… Danila su pratili i fizički, da ne povjerujete – rekao je predsednik, vidno potresen.

Na pitanje da li zna ko ga prisluškuje predsjednika Vučića je kazao da nadležni organi rade svoj posao i da više ništa na tu temu neće reći.

– Neću da govorim o tome ni jednu riječ. To je za mene jako bolno, prevazišao sam to, ponosan sam na činjenicu što nemaju šta da izvuku iz tih svih razgovora. Ja ne živim da bih krao i da bih bio prebogat, nego za to da nešto ostane iza mene. Meni je još malo energije ostalo da pojurim sa putevima i prugama, sa Hilandarom kao što sam sa Hramom, sa platama, sa spomenikom Stefanu Nemanji i sličnim tome– rekao je Vučić.

Preporučeno