Šta ustvari muškarca navede da u potpunosti odlijepi za nekom ženom? Hemija, splet okolnosti, fizička privlačnost, ili nešto skroz drugo?

Zašto se oni odluče baš za određenu damu, zaboravljaju možda i bolje i ljepše?

Postoji jedna “kvaka” a naučnici tvrde da se nalazi u slijedećim stvarima.

U ovom članku vam predstavljamo deset tipova žena koje muškarci najviše vole. Sigurno ćete i sami vidjeti i pronaći se u nekom od ovih slijedećih tipova.

– Imamo djevojke sa kojima možete o svemu da razgovarate, u trenutku kad vas nešto tišti, imate nekoga ko će vam dati savjet. Ne posmatraju ove djevojke samo nekoga ko im se dopada, već kao i prijateljicu.

– Opuštene djevojke, ne mislimo naravno na “lake”, već na one koje su opuštene u smislu da se znaju našaliti, i da nisu arogantne i bezobrazne te da shvataju šalu.

– Dobre i iskrene djevojke, muškarci vole ovakve djevojke, baš kao što i djevojke vole takve muškarce.

– Muškarci vole djevojku koja ima smisao za humor, odnosno koja zna da sve nasmije.

– Misteriozna djevojka;

Svaki muškarac voli kad nešto mora da nauči o djevojci ili sam da sazna od djevojke, kada mu treba vremena, ne vole djevojke koje sve same serviraju. Upravo zbog ovoga djevojke, nikada nemojte previše otkrivati, neka se on namuči da bi nešto saznao.

– Muškarci vole djevojke kojoj ne smeta ako nema mnogo šminke na licu. Muškarci vole vidjeti svoje partnerke bez šminke, vole vidjeti svoju partnerku i u opuštenoj varijanti i prirodnoj varijatni

– Muškarci vole djevojke koja se zna ponašati, koja pazi na ponašanje, odnosno ona koja ima manire, a ne da urla i smije se nekontrolisano.

Preporučeno