Svi mi volimo da se nasmijemo na dobar vic sa interneta, ili možda neki smiješni klip?  Tu dozu dnevne zabave vam donosimo danas i mi. Postoji nešto u vezi ovih klipova što nas navlači na smijeh do suza, pa vas tako ni ovaj neće razočarati. Posebno je smiješno kada se radi o najmlađima, jer je svaki njihov postupak u isto vrijeme i smiješan i sladak. Među ovim klipovima posljednjih dana našao se i jedan od dječaka sa naših prostora. Nadaleko poznati bosanski humor ni u ovom slučaju ne razočarava, a kao što vidimo ovdje i najmlađi to dokazuju.

Ovaj dječak iz Bosne i Hercegovine na videu postao je prava internetska zvijezda kada je njegov stariji brat podijelio ovaj video na svom Facebook profilu. Sam video čak je primjetio i poznati britanski list Independent.

Za samo nekoliko dana ovaj smiješni snimak je nasmijao čitav svijet na prvi pregled. Ovu činjenicu potvrđuje i brojka od milion pregleda u samo par dana. Snimak je nastao kada je Fehim Hodžić snimao svoga mlađeg brata kako je pokušavao izaći iz prodavnice, ali umjesto toga je samo “prošao” kroz njih. Na svom Instagram profilu Fehim ima još par videa, u kojima je glavna uloga upravo njegov brat.

Upravo ovakvi snimci donose ono malo smijeha potrebnog za ostatak dugog i napornog dana. Kako izgleda mlađi brat Fehima Hodžića njih sve zabavlja unutar porodice pa tako i ostatak svijeta zadnjih par dana. Nadajmo se samo da će i nas zabavljati ponovno uskoro sa još jednim ovakvim smiješnim snimkom. Pogledajte i vi sami video u prilogu.