Za sedam dana se trebam udati za ljubav svog života. Međutim, udajem se ali ne znam šta da radim, jer sam napravila jednu grešku koja bi me mogla stajati svega. Da budem preciznije, prije četiri godine sam upoznal jednog divnog momka i mogu reći da sam se tada zaljublila u njega, ali sam u tom periodu tek ušla u vezu sa sadašnjim momkom, nisam htjela da prekidam jer mi ništa nije loše uradio.

Tih je dana nekako bio hladan ili sam ga ja možda samo upoređivala sa tim divnom momkom koji je bio toliko topao i nježan. Naša je afera trajala 11 mjeseci, a čitavo to vrijeme nikome nisam smjela to reći, pa čak ni najboljoj prijateljici. Međutim nakon 11 mjeseci sam uspjela nekako da se oduprem tom divnom momku i da nastavim svoju vezu sa sadašnjim momkom, a Nemanju sam otjerala od sebe. Dugo vremena nakon toga me je krivio što nisam imala hrabrosti da napustim momka, i tim mi je riječima remetio čitav život. Međutim kad sam mu rekla da se udajem idućeg vikenda, djelovao je sasvim hladno i normalno, kao da je sve u redu.

Onda me je pitao da odemo na kafum i otišla sam. Međutim to nije bila samo kafa. To je bilo crveno vino, pa sam onda sa njim otišla da vidim njegov novi stan koji je sredio za sebe. Ne znam kako, ali smo na kraju završili bez odjeće na krevetu, ostalo je suvišno pričati. Moji roditelji nisu ništa posumnjali, a momku sam rekla kako ću prenoćiti kod drugarice. Međutim sada imam novi problem, ne mogu prestati misliti na Nemanju. Rekao mi je da će me uvijek voljeti. Sad bih najradije otkazala vjenčanje jer nikada ni sa kim nisam osjetila toliku bliskost. Bojim se, ne znam šta da radim.

Preporučeno
Loading..