Rijaliti program Zadruga 3 je i ove sezone, koja je nedavno počela, postao jedna od najgledanijih emisija u našem regionu. Iako je sve počelo tek prije šest dana, već se u kući dešavaju razni skandali. Kako god, nešto oko dva sata iza ponoći, dok je program trajao, zadrugarki Dragani Stojančević je pozlilo, pa je bila neophodna pomoć da joj se ukaže, što je i obavljeno.

Prvo je Dragana izašla iz Bijele kuće i sjela na stepenice, a nakon što je shvatila da joj uopšte nije bolje, uletjelo je obezbjeđenje kako bi joj pomogli. Odveli su je sa imanja, a ostali ukućani su bili zabrinuti oko toga šta se na kraju desilo sa Draganom.

Ukoliko ste sinoć propustili sve što se izdešavalo u Bijeloj kući na imanju u Šimanovcima, u našem današnjem članku vam donosimo video prilog u kojem možete da pogledate šta se sve tu izdešavalo. Evo zbog čega su sutradan svi o tome pričali.

Kako god, svi se samo nadaju da će se Dragana što prije oporaviti, te da nije bilo u pitanju ništa ozbiljno, nego da je u pitanju nešto prolazno. Da li ste vi pratili Zadrugu kada se sve ovo izdešavalo, ili ipak samo pratite rijaliti preko društvenih mreža i preko interneta kada se dogodi nešto zanimljivo u Imaginarijumu? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..