Djevojka po imenu Šenon Černik je oduvijek bila zgodna i privačna svim muškarcima oko sebe, ali se u toku 2020. godine udebljala par kilograma što je za nju očigledno bio kraj svijeta.

Podatak da mora da sjedi u karantinu i ne kreće se, tačnije, da ne izlazi u provod i na druženje po kafićima kao prije, na Šenon je itekako uticalo, ali loše. Iako je gledala u jutarnjim trčanjem i vježbanjem u dvorištu sagorjevala kalorije, znala je duboko u sebi da je podložno naglom debljanju, pa se zbog toga i uspaničila.

Ali, istina je da se na Šenon tih par dobijenih kilograma ništa nije vidjelo ni primjetilo, što su joj svi i govorili, ali to je sve bilo uzalud.

Ona je sada na društvenoj mreži Twitteru postovalo jedno neobično iskustvo koje je prošle sedmice imala sa dostavljačem iz jednog poznatog restorana.

“Kada mi je donio kebab i pomfrit, osećala sam se jako loše i to se vjerovatno vidjelo na meni tada. Preuzela sam hranu i platila sam mu, zahvalivši mu se uz konstataciju da ću se uz njegovu hranu samo još više ugojiti”, napisala je Šenon.

A potom je dobila poruku koju nikako nije očekivala.

“Poslije minut- dva oglasio mi se telefon, a u njemu je bila SMS poruka dostavljača slijedeće sadržine: ‘Zabrinula si me kada si kazala da ćeš se ugojiti. Ne brini, nisi debela uopšte. Nadam se da si OK’. Bila sam u šoku. Jedna poruka stranca više mi je značila od stotinu ubjeđivanja prijatelja oko mene”, napisala je Šenon.

 

Preporučeno