Jedno od zanimanja modernog doba koje se pokazalo kao odličan način da zaradite novac od svoje kuće jeste da postanete Youtuber i da sa cijelim svijetom dijelite svoje videe, a sve što treba da uradite jeste da budete toliko kreativni da bi privukli što veću publiku. Bogdanu Iliću, koji je domaćoj publici poznatiji kao Baka Prase je upravo to pošlo za rukom, pa je tako danas jedan od najpoznatijih jutjubera u našem regionu, te izaziva histeriju gdje god da se pojavi.

Kako god, ovih dana je on odlučio da svojim gledateljima i pratiteljima pokaže kako to izgleda stara kuća u njegovom selu u kojoj je on odrastao. Naime, svi znaju da on danas zarađuje na hiljade eura, od kojih sebi može da priušti izuzetno lagodan život, uključujući i skupo auto, te živi sam, ali nije to uvijek tako bilo. Bogdan je odrastao u izuzetno skromnoj porodici, a njegov otac je inače sveštenik.

Ovom prilikom je Bogdan pokazao svoj dom svima onima koji inače gledaju sadržaj koji on stalno objavljuje, a usput se i šalio na sebi svojstven način sve vrijeme. U jednom trenutku je uvjeravao svoje fanove da on bio taj koji je za sve to platio, a ne zapravo njegovi baba i deda.

Kako god, još jednom je dokazao da je itekako šarmantan mladić, te da upravo iz tog razloga ima zaista brojnu publiku koja se raduje svakom snimku koji on objavi na svom nalogu na Youtube-u. Da li inače vi pratite njegove snimke ili baš i ne?

Preporučeno
Loading..