Ovaj poznati glumački par je jedan od najzanimljivijih u Turskoj, a uprkos hordi obožavatelja, supružnici žive poprilično mirnim porodičnim životom s dvojicom sinova koji evidentno imaju glavnu riječ u njihovom domu.

Nakon što su se oni pojavili 2006. godine na malim ekranima u ulozi ljubavnog para u seriji Hiljadu i jedna noć, a nakon tu istu ljubavnu priču započeli i u stvarnom životu, turski glumački par, 38. godišnja Berguzar Korel i 50. godišnji Halit Ergenc, jedan su od najpraćenijih tamošnjih parova.

Ovo što su Angelina i Brad bili u Hollywoodu to bi se moglo kazati za ove supružnike u Turskoj.

Njih dvoje su ozakonili ljubav davne 2009. godine, a sinovi 11. godišnji Ali i 11 mjesečni Han došli su kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

Berguzar je putem društvene mreže Instagram s pratiteljima podijelila par videa u kojima je snimala tipično jutro u njihovom domu, a ono što je privuklo najviše pažnje je izgled istog.

Pastelne nijanse i drvo su ono što prevladava u njihovom interijeru i istom daju osjećaj udobnosti i topline. Središnji dio dnevnog boravka zauzima masivna vitrina na kojoj su izložene porodične slike i sitince uz koje ih vežu predivne uspomene, a kuhinja je obogaćena malim kućanskim uređajem koji život znači, a to je aparat za kafu.

Dio doma koji najviše pokazuju kako u istom živi porodica s malom djecu je zasigurno kutak sa igračkama koji je isto tako upao u kadar dok je glumica uslikala svog četveronožnog ljubimca.

Preporučeno