Skoro sam se doselio u zgradu i nikog od komsija nisam poznavao. Nakon par sedmica stanovanja polako sam počeo upoznavati ostale stanare i svi su se činili fini. Posebno mi je za oko zapala jedna komšinica koja ima 40 godina. Počeo sam je muvat, i nakon nekoliko dana smo počeli i da pričamo često, da smo praktički se viđali svaki dan. Kada je njen muž otišao na službeni put na 7 dana, čuli smo se 3 puta.

Mislim da joj se sviđam iako imam samo 26 godina. Tog jutra kada je njen suprug otputovao, čuli smo se istog jutra, a istu tu veče sam završio kod nje u kući na kafi. Ona ima kćerkicu koja ima samo 9 godina i mnogo mi je bilo glupo kada mi je njena kćerka prišla i pozdravila mene sa čiko, a onda otišla da spava u drugu sobu. Tada smo komšinica i ja ostali sami. Prvo smo malo pričali i ljubakali si, ništa posebno. Nije mi išlo u glavu kako to da me želi, jer nisam nešto ni lijep a ni zgodan. Sjedili smo tako u dnevnoj sobi sve dok najednom nije ustala i iz ormara izvadila mužev parfem kojeg je htjela da mi pokloni, jer kako kaže njen muž ne voli armani.

Onda je sjela preko puta mene u bade mantilu sa otvorenih nogu. Znam da je ovo što radim neprimjereno, i da bi trebao prestati da se viđam sa njom, ali ovo mi je jedinstvena prilika da dobijem malo neke akcije. Moram da iskoristim i sljedeći poziv na kafu dok se njen muž nije vratio sa puta. Makar sada imam jako dobru priliku za zabavu.

Preporučeno