Kroz muzičko takmičenje Zvezde Granda je prošao jako veliki broj takmičara, a većini je isto manje više promijenilo život. Bilo je onih koji su shvatili da muzika i nije dobar životni poziv za njih, ali i onih koje je stručni žiri natjerao da se trude više nego ikad i da rade na sebi, te da se proguraju do samog vrha estradne scene. Među njima je bila i Aleksandra Prijović, koja danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica na domaćoj estradi, a takmičenje je inače završila na četvrtom mjestu.

Danas kada se osvrne na taj period svog života, shvata da je dobro što su članovi žirija bili tako strogi prema njoj, a i kad sama sluša neke svoje snimke može da čuje greške koje je pravila i gdje joj je sve trema predstavljala problem. Priznaje da joj ni dan danas nije svejedno kada ima neki veliki nastup, a posebno kada je još bila nesigurna u sebe i na početku svoje karijere.

Aleksandra je dalje otkrila da ju je takmičenje u Zvezdama Granda naučilo jednu bitnu lekciju, a to je da uvijek treba saslušati tuđe mišljenje jer je velika vjerovatnoća da ćete sami sebi na taj način da pomognete i da naučite nešto o sebi, ali i da je vjera u sebe jako bitna.

Ona je od samog početka znala da je muzika nešto što je neophodno u njenom životu i nikad nije ni dopustila da je neko uvjeri u nešto drugo, što ju je i dovelo do toga gdje se danas nalazi.

Preporučeno
Loading..