Ono bez čega nijedan domaći TV program danas ne može jesu rijeliti emisije, nebitno da li je to Zadruga ili Parovi, ili u ovom slučaju Veliki brat. Naša današnja tema usko je povezana upravo sa tim emisijama, riječ o Marijani Čvrljak, pobjednici šeste sezone tada jedne od najpoznatijih emisija koja nam je svima krala vrijeme sjedeći ispred televizije. Naravno riječ je o Velikom bratu, na kojem je Marijana stekla svoju slavu i reputaciju, sad kakvu reputaciju oni koji su gledali emisiju već znaju. Marijana je u sred šeste sezone pred kamerama prevarila svoga muža i oca njezine kćerke, Ivana Čvrljka.

Ubrzo nakon toga razveli su se, a Marijana je veoma brzo uspjela da nastavi, te se udala za svoga partnera iz rijelitija Nikolu Nemeševića, Nemeša. Ono što su nam mali ekreni pokazali izgledalo je ko da su njih dvoje savršen par jedno za drugo, ali realnost se pokazala drukčije s obzirom da su nekratko nakon što su se uzeli i njih dvoje razveli. Međutim kao i sa prvim brakom, Marijana je lagano nastavila dalje te se počela pojavljivati na fotografijama konobara po imenu Tomislav Grizelj Gricko.

U posljednje vrijeme Tomislav se nije suzdržavao da se pohvali sa Marijaninim prisustvom, pa jedna njihova fotografija nosi opis: moja žena i ja. Ove fotografije postavile su veliki broj pitanja a ipak nisu dale nijedan odgovor, pa su se mnogi pitali da li su se oni uzeli. Ono što sada ostaje jeste da vidimo da li je ovo napokon Marijanina prava ljubav ili samo još jedna od njih avantura. Nijedno od njih se nije obavijestilo na mnogobrojne tračeve oko toga šta se dešava između njih dvoje, tako da nam preostaje samo da nagađamo.

Šta vi mislite iz priloženog, da li ima nešto između njih dvoje, i koliko je realistično da će dugo trajati?

Preporučeno
Loading..