Cinjenica je da jako cesto na drustvenim mrezama imamo priliku da gledamo mlade, atraktivne dame iz svih dijelova svijeta, a u nasem danasnjem clanku vam pak donosimo jednu koja je umalo unistila brak poznate domace pjevacice, Jelene Karleuse. Rijec je o modelu Sofiji Milosevic, koju su mnogi povezivali sa suprugom Karleuse, fudbalerom Duskom Tosicem.

Ipak, I tad su Jelena I Dusko bez obzira na sve glasine koje su kruzile nasim regionom dokazali da je njihov brak ipak jace vezan od toga da bi ih nesto takvo moglo razoriti. Kako god, nakon svega sto je Dusko prozivio zbog Jelene na pocetku ove godine, kada su se pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno bila ona, a koje je razmjenjivala sa svojim ljubavnikom, Ognjenom Vranjesom, nikome ne bi bilo veliko cudo da se na kraju Dusko I Jelena razvedu.

Ipak, u vise navrata su oboje govorili o tome kako im je njihova porodica I kako su im njihove kcerke, Nika I Atina bitnije od svega ostaloga, a cinjenica da su nakon svega I dalje zajedno I da se bore za sebe I za svoju porodicu govori dovoljno o tome kakva je situacija u njihovoj vezi. Ipak, nikad se ne zna sta buducnost donosi.

Kada je Sofija u pitanju, svi ce se odmah sloziti s nama da je ona jedna itekako zgodna I atraktivna djevojka, a mi bismo rado culi I vase misljenje, da li je I vas uspjela da odusevi ili I niste bili nesto impresionirani nakon sto ste je vidjeli u nasem clanku?

Preporučeno
Loading..