Poznata glumica Paulina Manov koji svi sada znaju kao Ljiljanu iz popularnog filma “Toma” je gostujući u jednoj emisiji otkrila, kako joj se kada je bila jako mlada jako dopadao glumac Srđan Žika Todorović. “Moja drugarica je bila velika fan EKV-a. Mnogo je volela Milana Mladenović, a ja sam volela Žiku, Srđana Todorovića. Tada je on izgledao kao pravi taj dečko, bio je bubnjar i glumac, plavušan, mangup.

Mnogo mi se dopao, a nije se on meni dopao kao da mi budemo momak i devojka. Ja sam znala da je on gore u nekim visinama, da mi nismo ravnopravni, a to mi je uvek bilo jako važno. Ali, on je sada zvezda, a ja sam kao bubašvaba, i imala sam samo 17 godina, a on 10 godina više ali on je mene tako očaravao tom veštinom ustvari, tog bubnja i svih tih uloga koje je on imao.”

Ona dalje u svojoj priči je otkrila šta je sve počela da radi zbog Žike: “I onda sam ja od te dosade u školi, počela da mu pišem pisma. Ja sam njemu svakog dana pisala pisma i ubacivala mu u sanduče. I onda smo se mi upoznali i ja sam shvatila jednog dana, da bih ja volela da budem glumica i onda su me primili na Akademiju i ja mu kažem “Žiko, ja sam upisala glumu, a on kaže, “Sigurno kod Vladimira Jevtovića”, koji je bio njegov profesor i mislio je da ga lažem, ja mu njemu, “Ne, ne ja sam upisala kod Milenka Maričića”, i on mi na kraju kaže “Super, kul, ajde ćao””

Kroz osmeh je otkrila da ono što jeste dio ove holivudske priče je da je ona svoj prvi film snimala i imala scene upravo sa Žikom Todoorovićem u “Apsolutnih 100” te da su viđali i na snimanju “Tome”. Inače, lik Ljiljane, teško bolesne supruge doktora koji leči Tomu Zdravkovića u filmu, potpuno je izmišljen. Ipak, Paulina je od tog lika uspela da napravi nešto posebno te su mnogi koji su gledali film priznala da su baš zbog nje pustili suzu.

Preporučeno