Tvrdnju valsnika Pinka, Željke Mitrovića da bi ozonizacija krvi rijepila problem osoba koje su zaražene korona virusom, ubacivanjem ozona u krv, kako bi se ozon mogao automatski razdragiti i formirati vodonik – peroksid H2O2, koji bi zatim uništio sve viruse i bakterije, potvrdili su italijanski stručnjaci koju su tu metodu već iskoristili u liječenju najtežih slučajeva od korona virusa u čak 17 bolnica Italije. “Posjedujemo prve podatke o upotrebi ozonskog kisika kod pacijenata koji su zaraženi korona virusom.

Iz prvog izvještaja jedna od 17 bolnica u kojima se ova terapija isprobala, sprovodi se prema protokolu SIOOT (Naučno društvo za terapiju ozonom), 10 pacijenata u ozbiljnim i vrlo ozbiljnim stanjima imalo je brzo i značajno poboljšanje” rekao je Antonio Gaspari, inače direktor Orbisfer. Kako je i sam istakao, poslije samo 5 tretmana, od 5 intubiranih, zdravstveno stanje jednog od pacijenata se poboljšalo do razine ekstubacije, dok se stanje ostalih pacijenata značajno poboljšalo. “Jedan od pacijenata sa nešto manje ozbiljnom kliničkom slikom, poslije nekoliko terapija ozonom, u potpunosti se oporavio, te je zatim vraćen kući.” rekao je Gaspari, te je dodao da se samo u jednom ekstremnom slučaju dogodilo da je pacijent ipak na kraju preminuo, ali napominje da je njegovo zdravstveno stanje bilo toliko ugroženo da mu naprosto nije bilo pomoći.

U tehničkom izvještaju, doktori su napisali da su poslije 5 tretmana ovom terapijom, pacijenti se osjećali mnogo bolje. Nakon primjenjivanja terapije kisikom, doktori su pronašli nove dokaze: Opšte poboljšanje kliničkog stanja, normalizacija tjelesne temperature, normalizacija otkucaja srca, normalizacija bubrežne funkcije, poboljšanje zasićenja i smanjenje podrške kisikom. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

 

Preporučeno