Jedna od najgledanijih televizija u našem regionu je u svakom slučaju „Pink“ televizija, koja je posebno poznata po svojim rijaliti programima, od kojih je „Zadruga“ onaj najuspješniji koji je pomjerio sve granice gledanosti.

Ipak, svi oni koji rado prate emisije ovakvog sadržaja bit će razočarani u budućnosti, kako je čelnik „Pink“ televizije, Željko Mitrović najavio da u budućnosti planiraju neke nove projekte i ideje koje jedva čekaju da predstave svojim gledateljima.

Naime, Željko je otkrio da je trenutno najveći projekat koji ova ekipa ima u planu ustvari snimanje historijske serije koja će se zvati „Crveni mesec“, a koja je inače djelo Romana Majetića, kao i Mitrovića. Snimanje je već počelo, a otkriveno je da je radnja ove serije smještena u godine od 1913. do 1015. godine, te da su svi uzbuđeni, kako su standardi i kriteriji ove serije postavljeni jako visoko.

Glavne uloge u novoj seriji su dobili Ivana Dudić i Miloš Đurović, te će oni da gledateljima prenesu ljubavnu priču koja će biti smještena u historijske okvire. Negdje oko pet stotina ljudi je inače uključeno u projekat, pa nije ni veliko čudo što su svi tako uzbuđeni i što vjeruju da bi moglo da uspije. Inače, zasad je planirano da serija ima negdje oko 120 epizoda.

Mitrović i njegova ekipa su donijeli odluku da žele da potisnu rijaliti program na drugo mjesto kada je u pitanju gledanost sa ovom serijom, te da će tokom narednih godina nastojati da se što više pomaknu iz sfere rijalitija, što je mnoge itekako obradovalo.

 

Preporučeno
Loading..