U posljednjih nekoliko sedmica mnogi su pisali o tome kako je popularni estradni pjevač Željko Joksimović odlučio da pokrene svoja tri kablovska kanala, a mnogi su se pitali koga će postaviti na rukovodeće mjesto na istim. Iako je prva osoba i za publiku i za Željka u opticaju bila njegova supruga, Jovana Joksimović, ipak je Jovana odlučila da ostane na Prvoj televiziji gdje radi sa kolegom Srđanom Predojevićem u jutarnjem programu.

Naime, Jovana je u toku svoje karijere imala priliku da radi kao urednica programa, te iako je svojevremeno uređivala samo jedan segment jutarnjeg programa, u tome se pokazala kao izuzetno uspješna i odgovorna osoba, ali ipak, iako ne sumnjamo da joj je Željko ponudio da radi s njim na novim kanalima, ona je odlučila da tu ponudu odbije zbog privatnih razloga.

Činjenica je da, kada bi Jovana prihvatila ovu ponudu da bi tada imala značajno manje vremena i za djecu, ali i za sebe i za muža, a ona je svjesna da će Željko, posebno u narednom periodu biti jako zauzet, te da će sve obaveze kod kuće biti prebačene na nju. Ona tvrdi da ni u kom slučaju ne može dopustiti da Ana, Srna i Kosta ispaštaju zbog njihovih poslovnih obaveza.

Kako god, iako je Jovana ozbiljno razmatrala to da preuzme uređivanje nove TV stanice, to se u skorijem periodu neće desiti, ali uvijek će ta opcija da ostane otvorena za nju, dok su sada razlozi zbog kojih ju je odbila posve razumljivi i opravdani, zar ne?

Preporučeno
Loading..