Pevačica Severina Vučković je pre nekoliko dana trebala da počne da radi na jednoj privatnoj televiziji kod Milorada Dodik u Republici Srpskoj. Ali, prema informacijama koje dolaze iz Republike Srpske, ona je trebala da postane najplaćenija voditeljica u celoj regiji.

Potom se oglasila Severina koja je rekla da je bilo neki pregovora sa sinom Milorada Dodika, ali kada je shvatila da sve konce vuče njegov otav Milorad, ona je odustala od cele te priče. Zatim je Severina rekla kako ne želi i ne može da radi na nekoj televiziji gde vlasnik negira genocid u Srebrenici, i ko je protiv Hrvatskog naroda u globalu.

Aleksandar Vuksanović koji je poznatiji kao Aca Lukas je odustao od dueta sa Severinom Vučković zbog govora mržnje prema Srbima. Pevač koji je sa koleginicom imao u planu da uradi hit, poručio je da od te saradnje nema ništa. “Ja kao pevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na noje nastupe u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno.”, rekao je pevač.

Zatim je Aca Lukas dodao ja joj želi svu sreću, ali sa njom nema nameru da sarađuje posle onakve izjave o srpskom narodu. Da podsetimo, Vučkovićeva navodno optužila Srbe da su genocidan narod i kako mediji prenose, odbila je da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid koji se desio u Srebrenici. Koje je vaše mišljenje o pevačici Severini Vučković?

Preporučeno