U našem regionu, pa tako i u svijetu pokazalo se da su pojedini političari stekli status selebriti osoba, jer se o njima u posljednje vrijeme jako puno piše i govori u medijima, a nije isključeno i da se skoro pa svakodnevno pojavljuju na televiziji. Jadan od tih ljudi je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se svakodnevno može vidjeti u medijima, a novinari su u zadnje vrijeme pisali i o njegovoj djeci koja su se od prvog dana izbijanja pandemije korona virusa, našli na usluzi starijim i iznemoglim osobama.

Jedna od glavnih vijesti u Srbiji je nedavno bila i ta da je Aleksandrov sin, Danilo zaražen korona virusom, te da je primljen na infektivnu kliniku u Beogradu, međutim nakon nekoliko dana prebačen je na Sajam kao i svi drugi pacijenti. Član porodice Vučić o kojem se najmanje u javnosti priča je Aleksandrova supruga, prva daman Srbije, Tamara Vučić. Ona se sa njim u društvu pojavila prije pandemije, na modnoj reviji Američka moda u Srbiji, a koja se održala u bašti rezidencije američkog ambasadora u Srbiji. Prva dama Srbije se pojavila u crvenoj haljini sa volanima koja joj je jako dobro stojala, a u toku oći je čak i zaplesala sa američkim ambasadorom Kajlom.

Nakon plesa je pozirala za novinare zajedno sa njim i njegovom suprugom. Svi su se služili da je Tamara Vulić prikazala odličan stajling, i da je savršeno ušla u uloge prve dame Srbije. Šta je Vučić mislio dok je njegova supruga plesala sa ambasadorom i da li mu je to bilo normalno, ne znamo, ali Tamara je u potpunosti ispunila sve dužnosti koje su se od nje očekivale.

Preporučeno