Činjenica je da su i političke ličnosti u svakom slučaju neka vrsta celebrity-ja, te da se i o njima jako često piše u domaćim medijima. Kada je u pitanju naš region, jedan od najpoznatijih političara je bez ikakve sumnje predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, a ovih dana su svi mediji sa naših prostora pisali i o Prvoj dami, Tamari Vučić, koja se pojavila na modnoj reviiji „Američka moda u Srbiji“.

Ova revija se održala u bašti rezidencije američkog ambasadora, a bilo je tu mnogo poznatih lica, pa samim tim nije bilo ni neko veliko iznenađenje što se i Tamara pojavila ovom prilikom. Na sebi je nosila vatreno crvenu haljinu sa volanima, te je svojim izborom još jednom svima dokazala da je ona prije svega jedna dama koja itekako ima stila i koja zna kako da izabere kombinaciju koja će njoj savršeno da pristaje, što je izuzetno važno kada ste javna ličnost.

Ono što je sve iznenadilo jeste da je Tamara u toku noći čak pristala i da zapleše sa ambasadorom, a i tad su naravno sve oči bile uprte u nju. Nakon njihove plesne tačke koja je istini za volju trajala jako kratko, Tamara je pozirala sa Kajlom i sa njegovom suprugom.

Rado bismo čuli i šta vi mislite o Prvoj dami Srbije, da li je smatrate atraktivnom ženom ili i niste pretjerano oduševljeni, barem ne kada je njen izgled u pitanju? Pišite nam u komentarima i podijelite i sa nama svoje mišljenje i svoje stavove! Hvala što nas vjerno pratite!

Preporučeno
Loading..