Jedna od najpoznatijih voditeljki u regionu je svakako Jovana Jeremić. Popularna voditeljka je slavu stekla još na televiziji Happy, gde je zahvaljujući svojim izjavama i komentarima koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim bila uvek u centru medijske pažnje.

Međutim, voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje svojom iskrenošću, izjavama i stavovima o gorućim temama, ali i o pojedinim osobama. Tako je prošle godine Jjovana veliku pažnju izjavala kada je javno svoje koleginice isprozivala, rekavšida ne znaju da obavljaju svoj posao. “Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira!”, rekla je Jovana Jeremić, jednom prilikom i stavila do znanja da je prema njenom mišljenju ona jedna od retkih koja je iskrena, te se dotakla koleginica koje se kako ona kaže foliraju.

Jednom prilikom je Jeremićka rekla sledeće i sa ovom izjavom je šokirala sve: “Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. Kakva novinarka?!”.

Preporučeno