Mrlje na svakom madracu su neizbježne, bez obzira na to koliko se trudili da održite njegovu površinu čistom i bijelom.

Bijela površina tokom vremena će da postane žuta od znoja i tjelesnih ulja koja se luče u toku spavanja. Ali jedna žena tvrdi da je pronašla jedan od najboljih načina za čišćenje madraca, a za to vam je potreban samo jedan proizvod. Vjerovali ili ne, radi se o tabletama za čišćenje zubne proteze.

Žena iz Australije na društvenoj mreži Facebook je podijelila fotografije prije i poslije čišćenja te pokazala sjajan učinak njenog trika. Madrac je bio prekriven žutim i smeđim mrljama, ali ih je uspjela očisiti s ovim jako neobičnim proizvodom koji je učinkovit za čišćenje.

Ona je otkrila kako je u 250 mililitara vode iskoristila samo dvije tablete za čišćenje zubne proteze, a onda tu smjesu koju je dobila, poprskala na madrac te koristila sušilo za kosu za sušenje samog madraca.

Nadodala je i to kako je postupak na tvrdokornim mrljama ponovila par puta te da je sušila svoj madrac na suncu par sati. Uz ovakve odlične rezultate, nije ni čudo da su korisnici drušvenih mreža ostali prosto oduševljeni.

Na njenu izjavu samo su se nizali komentari pa je tako i par bilo ovakvih:
– Ovo je odlično! Odmah idem da ovo probam. Hvala vam na dijeljenju – komentirala je jedna korisnica. – O, moj Bože! Pa ovo je fantastično! Moram ovo probati odmah- složila se druga korisnica.

Kada i vi probate ovaj trik, više nećete trošiti novac na novi madrac, nego ćete učiniti da vaš stari bude kao nov.

Preporučeno