Jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Seka Aleksić, koja je uspjela u godinama koje je provela na domaćoj sceni da izgradi blistavu karijeru. Osim što je uvijek zaista briljirala u onome što je izabrala kao svoje zanimanje, isto tako je uspjela i da se ostvari na porodičnom planu, pa ona i njen suprug Veljko Piljkić imaju sina Jakova, a prije par mjeseci su podijelili da je još jedna beba na putu.

Seka je uvijek veliku pažnju pridavala svom izgledu, a to se nije uopšte promijenilo otkako je trudna, pa je tako ovih dana sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila da i dalje izgleda savršeno u kupaćem kostimu, trudeći se da iskoristi ove posljednje tople dane u ovoj godini. Pored nje je, kao i uvijek bio i njen suprug, kako se njih dvoje trude da svaki slobodan trenutak iskoriste da zajedno provedu vrijeme .

Pjevačica je isto tako podijelila i nekoliko fotografija i svog muža, a svi su primjetili da i on ima odličnu građu, te da očigledno puno vremena provodi i u teretani i da se zdravo hrani, pa su tako rezultati vidljivi čim bacite pogled na njega. Evo kako to on izgleda, te zbog čega su dame ovih dana stalno reagovale na ove slike.

Činjenica je da je i on zaista atraktivan muškarac, te se ne može reći ni da se Seki nije posrećilo kada je u pitanju privlačnost njenog muža, ali i za njega važi isto to. Da li se slažete?

Preporučeno
Loading..