Posljednjih nekoliko dana sve češće se govori o tome da se grudi mogu povećavati uz pomoć vazelina i paste za zube. Ova je teorija zaintrigirala i jednu od beuty blogerica Maycap Mash. Ona je naime, već mjesec dana svakodnevno marljivo trlja svoje grudi, navedenim lijekovima i to su njeni razultati, koju su naprosto oduševili žensku popuaciju širom planete Zemlje.

Očigledno je da je sve veći broj žena zainteresovano za ovaj, možemo slobodno reći, bizarni trend, koji opet želi veći opseg dojki a samim tim i veće poprsje. Naime, postoje dva načina trljanja poprsja kako bi njegov volumen postao veći. Prvi je sa pastom i vazelinom, dok drugi uključuje krastavce. Oni se dobro isjeckaju, a zatim se sjedine sa malo brašna i nekoliko bjelanjaka. Djecojka čiji je sinonim Naturalbeauty559 opisala je u video pravi način, odnosno kako ispravo nanijeti pastu za zube, brašno i nasjeckane krastavce i bjelanjke.

Možda će vam na prvu zvučati nevjerovatno, ali ženska koža ovaj recept itekako voli. Ona sama tvrdi da je u posljednjih nekoliko dana vidjela prve pozitivne rezultate. Dakle ništa vas ne košta da i vi probate ovaj jednostavni recept, s toga, ne budite lijeni, nego ustanite i napravite ovu smjesu. Vaša koža će vam biti zahvalna. Ne oklijevajte jer vam smjesa sigurno neće uništiti kožu, samo je može napraviti boljom i ljepšom. U samo par jednostavnih koraka dođite do savršenstva kože za kojim ste žudili godinama.

Preporučeno