Mi kao što i sami možete da vidite po naslovu našeg današnjega vikend članka, malo pišemo o poznatoj srpskoj književnici Mirjani Bobić Mojsilović, a reči će da bude o njenom zetu, o kojem se baš nešto i ne piše puno u srpskim medijima. Naime, Ivan je jedan jako fin i pristojan mladić, koji je oženio njenu ćerku Milu, a njih dvoje su u jako velikom broju slučajeva bili predmet pisanja žute štampe u Srbiji.

Njih dvoje uopšte ne reaguju na pisanje štampe u Srbiji o sebi, nego jako puno putuju, i kako znaju da kažu, putovanja im najbolje pune baterije od svakodnevnih napora i izazova. Karijere su im svakako na prvom mestu, a imaju i psa kao kućnog ljubimca, koji im za sada menja dete, za koje se nadaju da će jako skoro da dođe na ovaj svet.

Odavno se znalo da je Mila profesor na fakultetu za arhitekturu, o tome je Mira nekoliko puta za medije govorila, o Ivanovom profesionalnom putu pak nije se mnogo znalo. Međutim, sada je na društvenim mrežama osvanula i jedna fotka koja pokazuje čime se zapravo bavi zet od Mirjane Bobić mojsilović.

Po profesiji on je fotograf, a izdalo ga je to što je radio sa taštom na novom serijalu koji se zove “Srećna Srbija”. Odavno se znalo da je Mila profesor na fakultetu za arhitekturu, o tome je Mira nekoliko puta za medije govorila, o Ivanovom profesionalnom putu pak nije se mnogo znalo.

Preporučeno