Djevojka koja se zove Meri, okačila je na Tik Toku video kojim je željela da pokaže šta sve pripadnice ljepšeg spola mogu da dožive na prvom sastanku s momcima.

Ona je u videu napisala da je sastanak sa momkom išao lijepo sve dok u odrazu njegovih naočala nije primjetila da na aplikaciji za upoznavanje posmatra neke druge djevojke.

“Sjedila sam tada prekoputa njega, on je mislio da se ništa ne vidi. Došlo je do praznine u dijalogu koja je po meni sasvim normalna na prvom sastanku i on je odmah krenuo da traži druge devojke na toj aplikaciji, a sve sam vidjela na njegovim naočalama. Ustala sam odmah i otišla, na taj način završila naš sastanak”, napisala je Meri koja je sljedećeg dana iz samo njoj znanog razloga obrisala taj video.

Mišljenja korisnika Tik Toka su bila podijeljena, svih korisnika koji su vidjeli ovaj video. Dok su je jedini podržavali, drugi su je kritikovali što je reagovala toliko implusivno i ishitreno, tako da nije dala šansu momku do kraja cijele večeri.

“Mogla si bar da ga pitaš zbog čega to radi, tako bi znala da li je iskren prema tebi odmah na početku ili te ipak laže”, napisao je jedan Tiktoker.

“Nisi trebala samo tako otići, razgovor sve riješava, mislim da to ne ide tako”, napisao je još jedan korisnik ove mreže.

“Isto bih postupila, pa nek sam razmišlja poslije šta je uradio pogrešno”, mišljenja korisnika ove mreže su bila podijeljenja.

Preporučeno