Baš kao što je kod nas muzičko takmičenje Zvezde Granda već godinama jedno od najgledanijih u regionu, isto tako je mnogo ljudi koji rado prate takva takmičenja koja se snimaju širom svijeta.

Jedno od najpoznatijih kada se gleda cijeli svijet, jeste takmičenje Britain’s Got Talent, koje je zaista zanimljivo bez obzira na to koji žanr muzike da inače slušate. Tako su svi govorili o takmičarki Maia Gough, koja je uspjela sve u žiriju da obori s nogu, iako su je samo nekoliko trenutaka prije nego je ona počela da pjeva svi ismijavali.

Naime, Maia se na sceni pojavila izgledajući kao posve obična djevojčica, a nije baš čudno što je žiri bio uvjeren da nema šanse da tako krhka djevojčica može da izvede pjesmu Whitney Houston. Ipak, nikad ne treba suditi knjizi po koricama, niti donositi prerane zaključke, zar ne?

U to se uvjerio žiri ovog popularnog takmičenja, a čim je Maia počela da pjeva, svi su ostali bez teksta, kako nisu mogli da povjeruju šta njihove uši slušaju. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo, a jedino vam možemo garantovati da na nešto ovakvo ni vi nećete moći ostati ravnodušni.

Kako god, i prema komentarima na društvenim mrežama, ova djevojka je postala pravi hit, a svi su bili fascinirani njenim vokalnim sposobnostima i samopouzdanjem, koje se i nije primjećivalo sve dok ona nije počela da pjeva, a tada svima pokazala ponosna šta zna i šta umije. Da li je uspjela i Vas da impresionira ili niste nešto zadivljeni njenom izvedbom?

Preporučeno
Loading..