Sljedeći horoskopski znak primjećuje sve što se dešava oko sebe, a sve to zahvaljujući svojoj prirodi, inteligenciji i moći zapažanja,

Horoskopski znak o kojem je riječ je Riba.

Dvije njihove osobine koje su najizraženije su duboka intuicija i razvijena empatija, pomoću koje oni mogu da shvate i proniknu u sve, i to mnogo prije drugih.

Oni mnogo dublje osjećaju, i oni su u teškim trenucima velika podrška svojim prijateljima. Nije potrebno ni da izgovorite, oni već mogu shvatiti da imate neki problem. Međutim nažalost oni taj problem često doživljavaju lično, kao da se on njima dešava.

Ribe imaju veliku moć zapažanja i od njih jako teško nešto sakriti. Za to je glavno odgovorna njihova duboka intuicija, i pripadnici ovog znaka se u većini slučajeva i oslanjaju na nju.

Ribe mogu da analiziraju i procjenjuju situaciji koja se oko njih dešava, oni umiju da najtačnije shvataju dešavanja, kao i ljude iz njihove okoline. Ali to je i njihova mana jer  zbog toga mnogo pate.

Znak koji je veoma empatičan znak, Riba će moći da razumije i neke od najgorih postupaka koje su uradili njihovi prijatelji. Ali, iako ih osudi na prvu, ona će da ih razumiju. Kada se radi o konfliktima, ovaj znak možda nikad neće da zaboravi neke stvari, ali ih lako prašta.

Osim patnje koja im donosi empatija, Ribe su znak koji se jako teško snalazi u stvarnosti, i za njih se može reći da žive u zamišljenom svijetu.

Preporučeno