Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih žena na srpskoj estradi. Naime, pjevačicu su prozvali “SRPSKOM BARBIKOM” zbog njenog atraktivnog izgleda i zansne tjelesne figure.

Sada je pjevačica odlučila da pokaže svojim fanovima čime raspolaže a mnogi su ostali oduševljeni kada su vidjeli kakvo tijelo ima lijepa Novosađanka.


Inače, Nataša je zaista ovdje impresivna.

O grudima:

Kod ženki, grudi prekrivaju glavne mišiće grudnog koša i obično se protežu od nivoa drugog rebra do nivoa šestog rebra ispred ljudskog prsnog koša; Tako grudi pokrivaju veći deo grudnog koša i zidove grudnog koša. Na prednjem dijelu grudi, tkivo dojke može se proširiti od klavikule (ključna kost) do sredine grudne kosti. Na stranama grudnog tkiva, tkivo dojke može se proširiti u aksilu (pazuh), i može dosegnuti sve do latissimus dorsi mišića, koji se proteže od donjeg dijela leđa do humerusne kosti. ). Kao mlečna žlezda, dojke se sastoje od različitih slojeva tkiva, pretežno dva tipa: masno tkivo; i žljezdano tkivo koje utiče na laktacijske funkcije dojki.

Morfološki, grudi su u obliku suze. Površinski sloj tkiva (površinska fascija) odvojen je od kože 0,5-2,5 cm subkutane masti (masno tkivo).
Suspenzivni Cooper-ovi ligamenti su vlaknasto-tkivna produljenja koja zrače iz površinske fascije na kožnu ovojnicu. Ženska dojka za odrasle sadrži 14-18 nepravilnih mliječnih režnjeva koji se približavaju bradavici. 2.0-4.5mm mliječni kanali odmah su okruženi gustim vezivnim tkivom koje podupire žlijezde. Mlijeko izlazi iz dojke kroz bradavicu, koja je okružena pigmentiranom površinom kože koja se naziva areola. Veličina areole može značajno varirati među ženama. Areola sadrži modifikovane znojne žlijezde poznate kao Montgomeryjeve žlijezde. Ove žlijezde izlučuju masnu tekućinu koja podmazuje i štiti bradavicu tijekom dojenja. Hlapljiva jedinjenja u ovim sekretima mogu takođe poslužiti kao mirisni podsticaj za apetit novorođenčeta.