Pevačica sa naše estrade koja uvek sa svojim pričama sa muzičke scene zna da podigne veliku prašinu je svakako Zorica Marković koja se i ovoga puta prisetila nekih detalja iz svoga ljubavnog života. Ona je otkrila i kako su preljube veoma česte na muzičkoj sceni:

“Ne mislim da sam imala loše odluke, ne praštam prevaru. Istina je da sam posle moje promocije za pesmu ”Mirno spavaj Nano”, na nekom brodu, otišla sam kući, vratila se kad moj Gagi se ljubi sa nekom ribom i to filmski. Posle su bili u braku, al pukli su poslije 20 godina. Dva puta sam stala na ludi kamen, okliznula se, ali nisam se ni ogrebala, a oni su potonuli” rekla je Zorica.

Također, Zorica je ispričala kako se na estradi svi redom varaju, i da nije u pitanju samo muzička scena već se tu radi o svim mogućim scenama koje imaju veze sa estradom. Osvrnula se i na neke sovje kolege koje se sada sude oko utvrđivanja očinstva pa je otkrila kako je na njihovoj strani. Rekla je kako ona jednostavno mora da bude na strani svojih kolega, te d aje Keba priznao svoje dete, da će Miroslav verovatno morati priznati, ali se ona pita zašto su te žene pravile decu sa njima kada su vrlo dobro znale da su oni oženjeni i da će teško da se razvedu.

Ona je na kraju dodala i ovo: ”Šabanovoj ljubavnici sam pomogla da pjeva kod mene u kafani, nek mu je laka crna zemlja. To je bilo prije 15 godina, ja nisam znala da mu je to ljubavnica, samo mi je jedno veče pokaza telefon, a ono piše ”Šaban’‘ ispričala je Zorica jednom prilikom u emisji “premijera – vikend specijal”.

Preporučeno