Poznati pjevač Darko Lazić je otkrio da li duguje novac ljudima.

– Bolje da kažu da dugujem nego da mi svi traže na zajam. Svašta se piše i priča, a većina nije istina, imam neka dugovanja, ali su sitna i minorna u odnosu na sve te cifre koje se spominju. Kad počnem da radim, vratiću sve. Tu nema nikakvih problema. Što se tiče Zorice Marković moja vrata su joj uvijek otvorena. Neka dođe i kaže šta joj dugujem, nije nikakav problem. Daću joj novac, ako postoji taj dug. Preko moje grbače se vrlo lako postaje poznat. Ko god ne može medijski da se eksponira uvijek oplete po meni.

Osim toga on se dotakao i očeve smrti, koji je preminuo od operacije želuca u želji da smrši.

– Došlo je do komplikacija, ali nisam htio da ulazim u sve to i bilo koga da krivim zbog toga. Tata je svjesno potpisao pristanak za tu operaciju. Tu nema nazad, da istjerujemo pravdu nemam ništa od toga, a pomirili smo se sa tim da njega više nema.

Potom je Darko objasnio i u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Anom Sević.

– Nismo u nikakvoj svađi. Poslala je suzu mom ocu na sahrani, s obzirom da nije mogla da prisustvuje. Lijep vjenac je poslat u njeno i Lorenino ime, i svaka joj čast na tome, ispala je čovjek. Mi u afektu svašta kažemo, ali ne mislimo baš tako – kazao je Lazić za “Svet”.

Preporučeno