Sigurni da ste nekada problem sa karijesa ili trenutno imaju, ali da se problem može riješiti pomoću jedne od najzdravijih ULJA U pitanje je SURE Kokosovo ulje, stomatološke zdravstvene je vrlo važno, jer ako zubi nisu zdravi, zar ne cijelo tijelo zdravo.

Svaki od nas, naravno, žele da imaju ljepše zube, međutim, često smo skloni vjerovati oglašavanja i kupiti razne kemijskih proizvoda koji mogu biti vrlo štetni za naše zdravlje biti. Npr. Mnogi koriste olovku za pastu za zube, neki koriste olovo koje je inače ispunjeno štetnim supstancama u sebi.

To je prirodan način čišćenja zuba. To će pomoći da se riješiti, ali i spriječiti nastanak karijesa, potrebno je samo da se dve kašike ulja, držati u ustima sve dok se ne dostigne svim mjestima i zuba. Nekoliko minuta ga protresite, pospite i zatim isperite. Primijetit ćete značajno poboljšanje nakon nekoliko aplikacija.

I na drugi način, koji čine zube bili zdravi, vrlo je važno da unesete puno vitamina, vlakana bogate namirnice kao što su orašasti plodovi, povrće, voće i drugi. Najbolje jabuke, strugotine, grašak i banane su najbolji.

Preporučeno
Loading..