Ne postoji osoba na svijetu koja ne želi imati lijepe i zdrave zube.

Zbog toga je potrebno da održavate njihovu higijenu i da idete redovno na preglede kod zubara. Nemojte kupovati proizvode za izbjeljivanje zuba poput nekih hemijskih preparata ili olovaka. Jako su štetni za vaše zube. Isto tako, nemojte koristiti vodice za ispiranje usta, zbog toga što su pune opasnih hemikalija.

Razne paste za zube isto tako mogu biti jako štetna zbog toga što sadrže dosta fluorida. Mi vam predlažemo da probate ovu pastu koja je u potpunosti prirodna, a koja će uspješno da djeluje na razne zubne probleme kao što su bolovi, karijes, a isto tako će ih i izbijeliti.

U sastav ove paste ulaze neki od najzdravijih sastojaka kao što su kokosovo ulje i kurkuma. Ova oba sastojka imaju antiupalna dejstva, antikancerogena i antibakterijska.

Sastojci koji su vam potrebni kako bi napravili ovu pastu su slijedeći:

– jedna velika kašika kokosovog ulja

– mala kašikica kurume

– i par kapi eteričnog ulja nane.

Priprema paste je slijedeća:

Vrlo je jednsotavno, potrebno je da sve ove sastojke pomiješate kako bi dobili ujednačeni smjesu, i to je zapravo pasta. Nakon toga je nanesite na četkicu i iščekajte zube. Ostavite tako da djeluje tri do pet minuta, a onda isperite. Radite ovo jednom dnevno kako bi već poslije jedne sedmice primjene, primjetili znatno poboljšanje.

Osim toga što je jako zdrava i potpuno prirodna ojačat će vaše zube i desne.

Preporučeno