Da li ste se ikada zapitali da li na ispravan način perete vašu kadu?

Mi smo sigurni da većina ljudi kadu pere ja sasvim pogrešan način, pa ćemo zbog toga u ovom članku da pišemo o najvećim greškama koju skoro pa svi rade.

Kada se odlučite oprati kadu, sigurno kao prvo je poprskate sa sredstvom za dezinfekciju. Sigrno ćete da se razočarate kada vam saopštimo da to nema baš nikakvoh efekta ukoliko ne ostavite da odstoji barem pet minuta.

Skoro pa svakom sredstvu za čišćenje je potrebno neko vrijeme kako bi ono djelovalo i kako bi uništilo sve bakterije. Određenim treba pet minuta, a nekim i do deset. Najbolje što bi mogli da uradite jeste da kao prvo naprskate kadu, a da nakon toga operete sve ostalo u kupatilu i da se na kraju vratite na kadu i da je dobro operete.

Kada je riječ o tuš kabinama, one uvijek izgledaju prljave i kao da su pune kamenca, nebitno koliko ih često perete. Mi vam preporučujemo da ih svaka tri mjeseca dobro operete sa sredstvom za pranje automobila.

I za kraj ako imate probleme sa začepljenim odvodima, najbolje bi bilo da se klonite jake hemije i da u odvode sipate jednake količine sirćeta i sode bikarbone. Nakon toga ostavite da se dobro zapjeni i sve na kraju zalijte sa dosta vrele vode. Problem bi nakon toga trebao da bude riješen i vi ćete da budete sretniji što ste sve obavili na najlakši način.

Preporučeno