Činjenica je da su se mnogi estradni pjevači proslavili upravo zahvaljujući učešću u poznatom muzičkom natjecanju, Zvezde Granda, a jedan od njih je u svakom slučaju i Milan Dinčić Dinča.

Mladi pjevač je prije godinu dana odlučio da sa svojom izabranicom, lijepom voditeljicom Jelenom Sekulović stane na ludi kamen, ali nisu imali nikakvu svadbu pa su tako tek sad za svoje članove porodica, prijatelje i kolege napravili veliko slavlje, na kojem je bilo prisutno ni manje ni više nego četiri stotine zvanica. Sve su ih smjestili u jednom beogradskom restoranu, a organizacija je bila na nivou, iako se ništa manje od njih nije ni očekivalo.

Mladenka je blistava u svojoj predivnoj vjenčanici, a gosti i zvanice nisu mogli naći manu ni Dinči koji je bio u tamno zelenom odijelu ovom prilikom. Među gostima su se, kako smo već spomenuli nalazili i mnogi sa domaće muzičke scene, a jedan od njih je privukao veliku pažnju svojim izborom outfita za ovu priliku.

Naime, reper Nenad Aleksić Ša je sve iznenadio kada se na vjenčanju pojavio u trenerci, a iako inače niko ništa ne bi prigovorio za njegov način oblačenja, činjenica je da je ovo jako nekulturno, kad se uzme u obzir da je riječ o itekako svečanoj prilici. Kako god, bilo je tu još puno gostiju, prvenstvno dama koje su plijenile pažnju i mamile uzdahe svojim izgledom, a bez ikakve sumnje je i da su svojim prisustvom uljepšali ovaj dan za mladence, koji su na kraju bili prezadovoljni kako je sve prošlo.

Preporučeno
Loading..