U nastavku našeg današnjega članka jedna tema koja je povezana sa temom zdravlja, a koja je povezana, kao što i vidite po naslovu našeg današnjega članka sa spavanjem. Jednostavno, bez vode i hrane čovek može i do 7, odnosno 14 dana, ali bez sna, ne može izdržati niti 48 sati. Jednostavno, mozak radi previše, i onda se sve odrazi na osnovne motoričke aktivnosti i komande prestaju da rade. 

I da želimo, jednostavno ne možemo da izdržimo bez sna, koji je jednostavno potreban našem organizmu za restart. Ujutro kada ustanemo, onda smo opet spremni za dnevne aktivnosti, ali jedina stavka, koja još uvek nije dostupna javnosti jeste to, da se zapravo ne zna šta se dešava čoveku u toku sna. 

Neki sanjaju, neki samo urone u potpuni mrak, i samo se povremeno probude u toku noći da bi otišli do kupatila. Međutim, šta ako se budite više puta u toku noći, a nemate probleme sa mokraćnom bešikom? Upravo na ovu temu mi govorimo i pišemo u nastavku našeg današnjega članka. Kada se ljudi i osobe bude u toku noći, to je jasan alarm da nam telo šalje neku poruku da nešto nije u redu, i da to tako jednostavno mora da bude. Ukoliko se budite jako brzo nakon što ste zaspali, onda postoji i jedna jako realna opcija, a to je da imate problema sa anksioznošču koja je danas jako raširena po celom svetu.

Ukoliko se često ili stalno budite u periodu između 1 i 3 sata ujutro, to je znak da imate neku emocionalnu brigu, koja vas pritišče, te da morate nekome da oprostite nešto ili neko vama mora da oprosti nešto.

Preporučeno