Njeno je ime Kristen i ona je želela da svom suprugu Šonu priredi iznenađenje za njegov rođendan, i odlučila je da mu priredi noć koju neće zaboraviti. Ona je njega dočekala naga u krevetu, a ona je sebi je umesto odeće imala samo gomilu balona. Niko od njih dvoje neće očekivati da će nakon toga sve da krene naopako, jer je odmah nakon vođenja ljubavi Kristen je primetila da nešto nije kako treba:

“Grlo je počelo da mi se zatvara, osetila sam da mi se vrti u glavi. U prošlosti sam imala nekoliko alergijskih napada, i znala sam da je ovog puta sve drugačije. Ubrzo sam kolabirala i onesvestila se i Šon je zvao Hitnu pomoć. U bolnici smo bili ubeđeni da se sve dogodilo jer sam alergična na lateks u balonima. Ali, lekari su mi odmah rekli da su baloni od najlona, i da lateks ne može da bude razlog”, ispričala je Kristen.

Također, dalje je Kristen ispričala i ove stvari: “Doktori su rekli da je moja reakcija bila klasična za anafilaktički šok, i da je sigurno nešto što sam unela u organizam izazvalo napad. Također, lekari su mi objasnili da nije ništa čudno da se pojave nove alergije posle porođaja, i da je moguće da sam alergična na muževljevu spermu. Samo sam se nasmijala jer sam mislila da je to nemoguće. Ali, analize su pokazale da spadam u ekstremno retke slučajeve alergije na semenu tečnost”, objasnila je ona.

Za kraj ove ispovesti ona je dodala: “Shvatila sam da više neće biti specijalnih rođendanskih poklona za Šona, kao i da nas dvoje imamo tri opcije – da obavezno tokom vođenja ljubavi koristimo kondom kako bismo sprečili da njegova sperma dođe u kontakt sa mojom kožom. Drugo rešenje je da pronađemo odgovarajući lek za moju alergiju, i da se nadamo da će delovati. Na kraju, ako želimo još dece, jedina opcija je vantelesna oplodnja”, ispričala je.

Preporučeno