Svima je sada već poznato ko je Ava Karabatić koja je izgleda sposobna za sve pomalo, ali ni za šta posebno. Ona je starleta koja se okušala ko pjevačica, ali također i model i voditeljica. Već je svima postalo očito da za nju ne postoji zabranjena tema i da se toga drži i kada njene izjave idu u javnost. Ona uvijek kaže ono što joj je na mislima a u posljednjem intervju-u podijelila je i sočne detalje o tome šta ona traži od svoga ljubavnika u krevetu.

U više navrata ona je priznala da je intimnost njoj jedna od najbitnijih stvari u vezi i više puta posvađala se sa svojim sagovornicima da i svima treba biti. Njen glavni argument jeste da bez strasti i intimnosti u vezi dolazi do početaka varanja i obmane, jer partneri nisu u potpunosti zadovoljeni u trenutnoj vezi. Djelomično njen odgovor i jeste tačan sa obzirom da je to najčešći razlog zbog kojih se mnogi odluče upustiti u afere sa drugim osobama.

Više puta moglo se primjetiit da ona nosi naušnice sa brojem 18 na njima, te mnogi su se pitali zašto baš broj 18 i da li to ima nekakve veze sa njenim ljubavnim životom. U ovom intervju-u ona je dala odgovor i na ovo pitanje a on je sljedeći. Naime broj 18 za nju je specifičan jer predstavlja dva uslova da bi ikada bila sa nekim muškarcem. Mora imati 18 godina, i ne manje od 18cm.

Prema njenim riječima ona se nikada ne bi upustila u vezu sa nekim kome je spolni organ manji od 18 centimetara bez obzira na to kakvu oni emocionalnu povezanost imali. Još je nadodala da su te osobe nesposobne za ikakve intimne odnose i da nikada neće moći zadovoljiti svoje partnere u potpunosti. Šta vi mislite o ovoj njenoj izjavi, pišite nam u komentarima svoje mišljenje.

Preporučeno
Loading..