Jelena Karleuša je u svakom slučaju jedna od najuspješnijih pjevačica na domaćoj estradi, a to znači da je ujedno i jedna od najbogatijih. To često zna da dokaže svojim ekstravagantnim, ali skupocjenim outfitima, na kojima nikad nije štedila. A očigledno je da Karleuša i njen suprug, fudbaler Duško Tošić ne štede ni kada je u pitanju njihov dom.

Ovih dana se Jelena svim svojim fanovima na društvenim mrežama pohvalila svojim novim domom, luksuznom vilom koja se nalazi u jednom elitnom naselju u Beogradu, na Dedinju. Naime, ono što je svima dosad već poznato jeste da je ova vila prije pripadala fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je inače trener tima za koji trenutno DUško Tošić igra u Kini. Pjevačica je podijelila sliku na Instagramu, a ne sumnjamo da su mnogi uzdahnuli tužno kad su vidjeli kako to izgleda Karleušina nova kuća.

Ono što se zasad zna jeste da osim velikog dvorišta koje ova vila posjeduje, da su tu i bazen, te četiri velika kupatila. Unutar kuće se nalaaze i sauna i teretana, a ne sumnjamo da je to Jeleni od velikog značaja, kako je svojoj liniji uvijek pridavala veliki značaj.

Kako god, ono što se šuška jeste da je Duško Tošić iskeširao čak dva i po miliona eura za ovu vilu, a nešto ovako vrijedno ima i odličan sigurnosni sistem. Bio je to njegov poklon za Karleušu, kako su mnogi pretpostavljali da će se njihov brak raspasti nakon skandala sa početka godine, ali oni su i dalje zajedno protiv cijelog svijeta.

Preporučeno
Loading..