Za porodicu Đoković se odavno znalo da imaju jako veliko bogatstvo na svojim računima, što im je definitivno pružilo mogućnost da imaju jako veliki broj nekretnina širom sveta. krenuli su sa Monakom, koji im je bio prva investicija, a tamo imaju ogromnu vilu sa nekoliko teniskih terena te jednim restoranom. Njega vodi Jelena, i on je striktno veganski, gde se služi samo hrana biljnoga porekla.

Nakon toga kupili su i ogromne kuće i dva stana, konkretno u Americi, i to u Majamiju, Nju Jorku i Floridi. Nakon toga, kupili su i jednu veliku nekretninu u Španiji, konkretno u Marbelji, a Novakov otac Đoković je pre par godina kupio i veliki komad zemlje na obroncima Fruške Gore, gde je počeo da gradi veliki letnjikovac sa jezerom i to nedaleko od Rume.

Tada je rekao da je ta ogromna vila, vlasništvo svih Đokovića, i da će tu da dolaze da napune svoje baterije. Prvi i premijerno puta je otvoren pre par dana kada je Đorđe dobio sina, a velika žurka se odigrala baš na ovome kompleksu. Njihove komšije su govorile da Novak i Jelena jako retko dolaze tu, a više su njegova braća dolazila od njega samoga. Međutim, sada su svi bili prisutni, i fešta je potrajala skoro dva dana.

Ono što je zanimljivo, predna strana vile koja vodi na cestu, je ograđena velikim zidinama, a druga strana je otvorena i pogled puca na prelepo jezero koje je stvoreno za opuštanje. Ispred ima i veliko dvorište sa igraonicom, koje će sada da bude bogatija za još jednog malog Đokovića, Aleksandra. 

Preporučeno