Ana Volš još uvek nije pronađena, a kako vreme prolazi svi veruju da se njoj desio najgori mogući scenario. podsećamo, njen nestanak je prijavljen 4 decembra, a sve je prijavio radnik obezbeđenja iz njene firme. Odmah je priveden i njen suprug Brajan Volš, koji se tereti za njen nestanak, a kada se pogledaju svi dokazi protiv njega, jako teško će se odbraniti od silnih optužbi koje su povezane sa njenim nestankom.

Trejsi Majner je jedna od poznatijih američkih advokata, koja se pozabavila celim ovim slučajem te je dala neko svoje mišljenje na celi slučaj. Ona ga zastupa u celoj priči, a prema poslednjim informacijama koje dolaze iz zatvora, brajan je u poslednja tri dana krenuo da se pravi lud. Postavlja jako čudna pitanja, te se jako čudno ponaša kada je sam u ćeliji.

“Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vrijeme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla. Da li je riječ o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čovjeku zaista nije dobro. Svjestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi” – kazao je izvor za strane medije povodom Brajanovog ponašanja u pritvoru.

Ono što mu nikako ne ide u prilog je to, što je u smeću u vrećicama pronađeno njeno odelo kao i narukvice, što je svakako uništavanje DNK dokaza protiv njega. 

Preporučeno