Lepa Brena je bez ikakve sumnje jedna od najpopularnijih domacih pjevacica, a samim tim je ujedno I jedna od najbogatijih, pa I nije neko veliko iznenadjenje to sto se svi redovno pitaju kako li to ona zivi u svojoj vili koja se inace nalazi u luksuznom dijelu Beograda, na Dedinju sa svojim suprugom Bobom Zivojinovicem, I sa svojim sinovima. U nasem danasnjem clanku cete imati priliku I da pogledate neke prizore.

Ono sto su svi odavno znali jeste da Lepa Brena zaista ima ukusa I da se itekako zna pobrinuti I da uredi svoj dom, pa tako svi ostanu bez daha cim provire unutra. NI na cemu nije stedila, pa sve odise luksuzom I raskosem, ali ipak, najbitnije od svega jeste da je to uredjeno sa stilom, jer novac nista ne vrijedi ukoliko nemate stila da to iskoristite.

Kako god, ono o cemu su svi kasnije pricali, poslije ovih slika koje su pocele da kruze drustvenim mrezama jeste jedan detalj iz Breninog kupatila. U nastavku cete I sami imati priliku da vidite o cemu je rijec, pa cete shvatiti zbog cega su bas svi kasnije pricali o ovom detalju.

Morate se sloziti da je rijec o unikatnom pokloni, koji bas I ne mozete naci na svakom koraku, zar ne? Kako god, voljeli bismo da cujem o I vase misljenje o ovom detalju, te koja bi pak vasa reakcija bila da vam neko pokloni nesto ovakvo il i slicno? Pisite nam u komentarima ispod naseg danasnjeg clanka I ovaj put!

Preporučeno
Loading..