Ovih dana je porodica Raznatovic cesto u centru medijske paznje, kako se Cecin sin, Veljko zeni za svega sedam dana sa svojom izabranicom Bogdanom Rodic, koja je takodjer prije nekog vremena objavila javnosti I da je u drugom stanju, pa su ocigledno I zbog toga odlucili da malo pozure sa pripremama I vjencanjem, kako su vec duze vrijeme zaruceni.

Kako god, ono u sto su svi uvjereni, jeste da ce se Ceca potruditi da svom sinu pruzi vjencanje o kojem ce se dugo vremena pricati kao o svadbi decenije, a mozda I vijeka. Vec je pocela sa nekim renoviranjem na svojoj luksuznoj vili koja se inace nalazi na Dedinju, a svi su primjetili novu kapiju koja je postavljena ispred njihove vile, a koja odise ukusom, stilom, ali I raskosom.

U vise navrata ste sigurno I vi imali priliku da vidite kako to izgleda Cecina vila, a ako dosad za to niste imali priliku, u nastavku cete se uvjeriti da je rijec o nevjerovatno uredjenom domu, ali se odmah na prvi pogled vidi I da je u isti ulozeno puno novca. Da li se vama pak dopada kako je to ova popularna pjevacica uredila svoj dom ili I niste pretjerano odusevljeni?

Kako god, izgleda da ce za svadbu to jos da izgleda bolje, ako je to uopste vise I moguce. Pisite nam I svoje misljenje u komentarima, te sta vi ocekujete od svadbe na koju je pozvano nekoliko stotina gostiju, a koja ce se odrzati u luksuznom hotelu Hajat u Beogradu.

Preporučeno
Loading..