Svetlana Ceca Ražnatović je ejdna od najpopularnijih pevačica balkanske scene koaj se nalazi na toj lestvici poslednjih 30 godina. Ceca je jedna od traženijih osoba za koje se mediji otimaju kako bi ih imali u svojim programima. Također, ona je jedna od pevačica koja je u centru pažnje zbog svojih izhjava tako i zbog svog ponašanja.

Folk pevačica Ceca Ražnatović ne misli da žena nužno treba da zna da kuva i da ta veština definiše njene kvalitete. Ona je neko ko smatra da danas svako može da se uda, ali da je uspeh održati taj brak, a to se ne postiže satima provedenim u kuhinjil. “”Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku. Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom” rekla je jednom prilikom pevačica, koju je majka naučila svemu , ali je priznala da to nisu stvari u kojima uživa.

“Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora”, rekla je pevačica. Kada je otkrila kako izgleda život u vili Ražnatović na Dedinju imala je mnogo toga da kaže, a evo šta je rekla:

“Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno”, kaže pevačica. Koje je vaše mišljenje?

 

Preporučeno